Makaron Wielicki, różne rodzaje (Wytwórnia Makaronów J.G. Majka)

0 kupi ponownie
8 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (8)

O produkcie

Makarony Wielickie produkowane są tradycyjną metodą walcowaną oraz tłoczenia przy użyciu wysokiego ciśnienia z najwyższej jakości kaszki makaronowej i semoliny (mąka z pszenicy durum) oraz ze świeżych jaj. Dzięki temu makaron nawet po bardzo długim czasie gotowania zachowuje swój kształt, jednocześnie przyrasta prawie 400 %   Nie zawiera konserwantów i barwników.   Polecamy do: zup sosów potraw mięsnych zapiekanek   Skład: kaszka makaronowa, semolina (mąka z pszenicy durum), jaja świeże, woda. Czas gotowania: 8 - 10 minut  
Miałam możliwość spróbowania tego makaronu w kilku wersjach: - krajank - nitki - łazanki - literki Każdy z nich sprostał moim oczekiwaniom. Makaron gotuje się dość krótko. Ma ładny jasny kolor bez dod... zobacz całą opinię

Opinie

DODAJ OPINIĘ