Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Marta Dymek, Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan (wydanie drugie) (Wydawnictwo Dwie Siostry)

0 kupi ponownie
0 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (0)

O produkcie

Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej – "Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan" - teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie! Bestsellerowa książka Marty Dymek przyniesie odpowiedzi na pytania: czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia, do czego wykorzystać natkę marchewki, jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół.  W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu. O autorce: Marta Dymek kilka lat temu zaryzykowała i rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby poświęcić się w całości blogowi – wegańskie gotowanie i podróżowanie po świecie w poszukiwaniu nowych inspiracji to teraz jej praca na pełen etat. Twierdzi, że to była jej najlepsza decyzja w życiu, dzięki niej wydała książkę "Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan", która doczekała się już siedmiu dodruków, oraz nakręciła swój program kulinarny "Zielona Rewolucja Marty Dymek", który jest emitowany na antenie Kuchni+.  Tytuł: Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan (wydanie drugie) Autor: Marta Dymek Przedział wiekowy: 15+ Format: 16,5 x 21 cm Oprawa: twarda Objętość: 288 stron Termin wydania: kwiecień 2017 Gdzie można kupić: księgarnia internetowa wydawnictwodwiesiostry.pl  

Opinie