Pomysł na Papirus, różne rodzaje
Papirusy Winiary to bardzo dobry pomysł na szybki obiad dla 4 osób . W opakowaniu znajdują się 4 papirusy pokryte mieszanką ziół oraz przypraw które mają być idealnie dostosowane do płata mięsa . Ale czy na pewno ? Z doświadczenia wiem , że mają ich za DUŻO !Jednak wystarczy je delikatnie osypać stosownie do swoich potrzeć . Mięsko ze względu na brak oleju oraz długie smażenie jest bardzo soczyste i mięciutkie . Bardzo przyjemnie pachnie . Nie należy rozcinać lub zbijać mięsa za bardzo bo wychodzą jak karteczki . Nadają się również do smażenia ryb lub kotletów z mięsa mielonego . Bardzo fajny pomysł dla osób lubiących dobre smaki .
Zalety
-cena
-wytrzymałość papirusu
-różne zastosowanie
Wady
-trzeba osypywać przyprawy
0
3

Pomysł na Papirus, różne rodzaje (Winiary)

0 kupi ponownie
63 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (63)

O produkcie

WINIARY POMYSŁ NA... PAPIRUS to prawdziwa rewolucja na patelni: soczysta, delikatna, idealnie przyprawiona pierś kurczaka z patelni, bez dodawania tłuszczu. A wszystko dzięki specjalnemu pergaminowi, który pokryty jest oryginalną mieszanką ziół i przypraw. Dzięki niemu mięso smaży się we własnym sosie, a smaki i aromaty przenikają powoli do jego wnętrza.I już nie musisz dodawać tłuszczu, kiedy smażysz. Przygotowaliśmy dla Was trzy smaki, dzięki którym przyrządzicie pyszną pierś kurczaka z czosnkiem i ziołami, z papryką lub w ziołach prowansalskich.

Opinie

DODAJ OPINIĘ