Pomysł na Papirus, różne rodzaje
Kilka dni temu przyrządziłam Soczystą pierś z kurczaka z czosnkiem i ziołami, według Przepisu na Papirus.
To rzeczywiście rewolucja kulinarna! Mięso smażone na pergaminie jest soczyste, pełne aromatu, zrumienione, ale nie spalone! I do tego smażone bez tłuszczu. Po raz pierwszy moja wątroba nie cierpiała.
W smaku przyprawa jest ok, ale dla mnie nieco zbyt słona. Lubię pikantne aromatyczne potrawy, ale z mniejszą ilością soli. Niemniej jednak moi mężczyźni (mąż i mój brat) byli tym daniem zachwyceni, więc Pomysł na Papirus na długo zagości w mojej kuchni.
Zalety
smaczne
smażone bez tłuszczu
cena atrakcyjna (ok. 3,50 zł)
błyskawiczne w przygotowaniu
Wady
troszkę za słone
Zdjęcia użytkownika
7
2
mtteam
No jak smakowicie zapachniało...:)))
AndziaK
Smakowite było :) Tak przynajmniej mówił mój mąż ;)
mtteam
Jestem pewna że tak było sądząc po zdjęciach...:)
AndziaK
Zdecydowanie lepsze, niż to z czosnkiem i ziołami :)
Margaretkaw
Nie robiłam jeszcze z tymi papirusami... Ciekawe jak się sprawują ...
annusia
Bez tłuszczu zdrowiej - mówi reklama. Spójrzmy zatem na skład "'utwardzony tłuszcz roślinny" ... mówi wam to coś? Radzę zapoznać się z tematem nim postanowicie włożyć to świństwo do ust ;]
alkinga
muszę wypróbować :D

Pomysł na Papirus, różne rodzaje (Winiary)

0 kupi ponownie
63 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (63)

O produkcie

WINIARY POMYSŁ NA... PAPIRUS to prawdziwa rewolucja na patelni: soczysta, delikatna, idealnie przyprawiona pierś kurczaka z patelni, bez dodawania tłuszczu. A wszystko dzięki specjalnemu pergaminowi, który pokryty jest oryginalną mieszanką ziół i przypraw. Dzięki niemu mięso smaży się we własnym sosie, a smaki i aromaty przenikają powoli do jego wnętrza.I już nie musisz dodawać tłuszczu, kiedy smażysz. Przygotowaliśmy dla Was trzy smaki, dzięki którym przyrządzicie pyszną pierś kurczaka z czosnkiem i ziołami, z papryką lub w ziołach prowansalskich.

Opinie

DODAJ OPINIĘ