Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Rama Olivio, Margaryna
Zaczęłam używać tej ramy, gdy musiałam uważać na dietę podczas karmienia piersią. Nie mogłam za dużo jeść nabiału, dlatego używałam tej margaryny do smarowania pieczywa. Poza tym zawiera kwasy Omega 3 i Omega 6, które są niezbędnym składnikiem przy budowie mózgu.
Zalety
wykonana z olivek, zdrowa, zawiera kwasy nienasycone Omega 3 i Omega 6
Wady
0
2

Rama Olivio, Margaryna (Unilever)

0 kupi ponownie
2 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (2)

O produkcie

Rama Olivio zawiera niewielkie ilości nasyconych kwasów tłuszczowych (33g/100g) i w zasadzie nie zawiera kwasów tłuszczowych trans (<1g/100g). Masło, z drugiej strony, zawiera od 3 do 5g kwasów tłuszczowych trans na 100g produktu i o wiele większą ilość nasyconych kwasów tłuszczowych (ok. 70%). Biorąc pod uwagę dobre tłuszcze Rama Olivio zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe (kwasy tłuszczowe z grupy omega-3 i omega-6) połączone z naturalnymi wartościami odżywczymi oliwy z oliwek. Rama Olivio stanowi wspaniałe źródło witamin A, E i D.

Opinie

DODAJ OPINIĘ