Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Pieprz Kolorowy, ziarnisty
Pieprz - jedna z najpopularniejszych oraz najczęściej używanych przypraw na świecie, nie znam kuchni w której nie gości na stałe. Przewaga pieprzu ziarnistego nad mielonym również jest oczywista - kulki dłużej zatrzymują pełnię aromatu niż ich sproszkowana forma. Kiedy jeszcze w jednej torebce znajdziemy cztery podstawowe rodzaje pieprzu to już w ogóle pełnia szczęścia i wygoda:) Pieprz kolorowy Prymat ma w swoim składzie:
- pieprz biały, który oprócz licznych walorów smakowych posiada również właściwości zdrowotne - dodany w niewielkiej ilości do potrawy nie tylko ożywia jej smak, ale także sprawia, że dania są bardziej lekkostrawne.
- pieprz zielony, nie jest tak ostry jak pozostałe odmiany, za to ma świeży, ziołowy aromat i smak.
- pieprz czerwony, ma kruchą zewnętrzną część owocni i drobną pestkę wewnątrz. W smaku jest bardziej aromatyczny i mniej ostry.
- pieprz czarny, znany wszystkim doskonale, odgrywa znaczącą rolę w metabolizmie i trawieniu i pomaga w łagodzeniu zaburzeń żołądkowych i wzdęć.
Taka mieszanka nadaje się zatem znakomicie do wszelkich niesłodkich dań, czy to podanych na ciepło czy na zimno. Jest niezwykle aromatyczna i intensywna w smaku, zadowoli więc najbardziej wybrednego smakosza:)
Zalety
- cztery rodzaje pieprzu w jednej torebce
- dobra jakość
- gwarancja smaku i aromatu
- atrakcyjna cena
Wady
- brak
Zdjęcia użytkownika
0
3

Pieprz Kolorowy, ziarnisty (Prymat)

0 kupi ponownie
10 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (10)

O produkcie

 Pieprz kolorowy to mieszanka ziaren zbieranych w początkowej i końcowej fazie dojrzewania pieprzu. Charakteryzuje się odświezającym, korzenno-leśnym aromatem i wyrazistym, mocnym smakiem.

Opinie

DODAJ OPINIĘ