Jak można wnioskować po składzie, od razu można wyczuć nutę soli oraz prażonych migdałów. Sól naszym zdaniem bardzo fajnie łączy się z delikatnie aromatycznym smakiem migdałów i mimo, że całości nie można zaliczyć do cukrowych smarowideł to bardzo dobrze komponuje się z innymi słodkimi dodatkami. Zdecydowanie nie jest to marcepan więc jego fani nie powinni się nastawiać na ten smak.
Zalety
- dla wegetarian i wegan
- produkowany bez użycia glutaminianu monosodowego
Wady
- cena
- dostępność
Zdjęcia użytkownika
0
1
Masło Migdałowe (Primavika)
0 kupi ponownie
2 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (2)
O produkcie
Masło migdałowe Primavika to bogata w witaminy i substancje odżywcze pasta z prażonych migdałów. Produkt nie zawiera dodatkowych cukrów poza tymi, które występują naturalnie w jego składzie.