Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Olej z awokado, tłoczony na zimno
Ten olej jest rewelacyjny, stosuję go głownie na zimno do sałatek, lub po prostu polewam warzywa :) zmienia smak niesamowicie i nie potrzeba dużo doprawiać :) przy tym ma zbawienne właściwości pielęgnacyjne i nie tylko !
Zalety
-smak
-jakość
-kolor
-właściwości
Wady
-brak
0
0

Olej z awokado, tłoczony na zimno (Oleofarm)

0 kupi ponownie
12 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (12)

O produkcie

Olej z awokado, 250 ml Tłoczony na zimno Olej z awokado otrzymywany jest z najdorodniejszych owoców metodą tłoczenia na zimno. Kusi nadzwyczaj bogatym aromatem i łagodnym owocowym smakiem. Wspaniale podkreśla smak potraw przygotowywanych na zimno, zwłaszcza sałatek, surówek, dipów, sosów i pikantnych past. SKŁADNIKI: olej z awokado tłoczony na zimno, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli. UWAGA! Może wytrącić się naturalny osad. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Miejsce lub kraj pochodzenia: A – UE, B – Kenia

Opinie

DODAJ OPINIĘ