Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Piernik Kętrzyński
Dzisiaj ponownie coś dla łasuchów, ale dla tych co nie lubią piec sami lub dla tych, do których goście wpadają zapowiadając się 2h wcześniej. W popłochu zaczynamy myśleć, czym ich ugościć, a do sklepu za daleko lub już nieczynny. Mieszkając na pustkowiu, gdzie do najbliższego sklepu 7 km, zawsze w szufladzie trzymam piernik kętrzyński, właśnie na tzw. awaryjne sytuacje. Wiem, że nie jest to nic zdrowego, ale uratował mnie już wielokrotnie, dwa zawsze się udaje, więc nawet antytalentom kulinarnym wyjdzie. Zawsze do ciasta dodaję łyżkę miodu i bakalie, szczególnie orzechy włosie, czasami rodzynki, figi. W smaku jest bardzo delikatny i w niczym nie ustępuje tradycyjnemu piernikowi, który piekę na Święta, a który wszyscy chwalą. Zdarzyło mi się raz jego upiec na Święta i nikt nie zauważył różnicy, chwaląc mój wypiek, nie wiedząc, że to z proszku. Zatem warto, bo jest godny polecenia, a przede wszystkim smaczny.
0
2

Piernik Kętrzyński (Majonezy Kętrzyn)

0 kupi ponownie
1 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (1)

Opinie

DODAJ OPINIĘ