Pełne ziarno z 5 zbóż, makaron - różne formy
Makaron Lubella Pełne ziarno kokardki małe Forfalline to makaron w którym zostało zachowane to co najlepsze ze zbóż . W makaronie tym została zachowana łuska zawierająca bardzo dużo cennych minerałów dla naszego organizmu . Makaron Lubellea Pełne ziarno zawiera błonnik , fosfor , mangan i żelazo . Mangan wzmacnia nasze kości , a żelazo wspomaga układ odpornościowy . Makaron wykonany jest z mąki pełnoziarnistej dzięki której makaron Lubella ma dużo większą wartość odżywczą niż makarony wykonane z mąki oczyszczonej . Dodatkowo taki makaron pobudza prezmianę materii oraz jest zródłem węglowodanów złożonych , co oznacza , ze glukoza uwalniana jest do krwiobiegu w sposób wolny - nie występuje gwałtowny wzrost glukozy we krwi . Makaron ma bardzo fajny kształt malutkich kokardek . Jest sprężysty , nie skleja się i nie łamie . Zapakowany jest w wygodnie otwierającą się torebkę foliową . Polecam jedzenie makaronu Pełne ziarno Lubella .
Zalety
Makaron jest pełnowartościowym produktem ze zbóż
Zawiera cenne związki mineralne mangan - wzmacnia kości
Żelazo - wspomaga układ odpornościowy
Jest sycący
Nie skleja się
Uroczy kształt kokardek
Zawiera fosfor
Jest zdrowym produktem odżywczym
Doskonały w odżywianiu dla osób ceniących zdrowy styl życia i szczupłą sylwetkę
Wady
Zdjęcia użytkownika
0
0

Pełne ziarno z 5 zbóż, makaron - różne formy (Lubella)

0 kupi ponownie
7 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (7)

O produkcie

 W makaronie Lubella Pełne Ziarno z 5 zbóz, zostało zachowane to co najlepsze  z ntury. To właśnie w łusce znajduje się najwięcej minerałów. Specjalny proces mielenia ziaren pozwala na zachowanie ich cennych wartości odzywczych. Makaron z takiej mąki jest idealnie twardy i doskonale spręzysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, ze Makaron Lubella Pełne Ziarno z 5 zbóz nie skleja się i zachowuje naturalny kolor. Skład: Mąki pełnoziarniste: pszenna durum, orkiszowa, zytnia, jęczmienna, gryczana, woda.

Opinie

DODAJ OPINIĘ