Chociaż uwielbiam makarony Lubelli, to ten mi nie odpowiada. Jest o wiele za gruby jak na spaghetti. Prawdziwy włoski makaron spaghetti powinien być cienki! Z tego powodu jest trochę łykowaty i trzeba go dłużej gotować. Lubię Lubellę, jednak jeżeli chodzi o spaghetti, wolę i polecam makarony innych marek.
Zalety
- dobra marka
Wady
- wysoka cena
- zbyt grube nitki
0
0
Lubella Classic, Makaron Spaghetti, Wstążki długie (Lubella)
3 kupi ponownie
37 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (37)
O produkcie
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Spaghetti nr 4
Wstążki długie nr 11