Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Pikok, Kiełbasa krakowska sucha
Kraków, niegdysiejsza stolica Polski, dziś z pewnością stolica kultury naszego kraju słynie nie tylko z rodu Jagiellonów, ale także ze wspaniałych wędlin. Ich słowiańską kwintesencję przygotowała dla nas firma Pikok.
Podsuszana kiełbasa krakowska znana jest nam od lat, jednak dawno nie spotkałam się z tak doskonałym jej smakiem i ekonomicznym opakowaniem zapewniającym świeżość i pozwalającym cieszyć się intensywnym aromatem prawdziwego mięsa przez długi czas. Jak się okazuje, kiełbasa kiełbasie nierówna a po spróbowaniu krakowskiej firmy Pikok moje gusta naprawdę się zmieniły a ja powoli stałam się swego rodzaju koneserką, wyrabiając sobie opinię. Zwarte, kruche mięso i przyjemny, przywodzący na myśl domową wędzarnię mojego dziadka zapach zachęcają już od pierwszych chwil otwarcia słusznego kawałka krakowskiej kiełbasy. Być może niegdyś przeniesiono stolicę z Krakowa do Warszawy właśnie dlatego, że jeszcze nie wytwarzano tam tak wspaniałych wędlin :) . Rewelacyjna do kanapek , dodatek do sałatek i wielu potraw ktore dzięki niej zablysną na naszym stole nowym blaskiem .
0
5

Pikok, Kiełbasa krakowska sucha (Lidl)

0 kupi ponownie
10 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (10)

O produkcie

Pikok, Kiełbasa sucha krakowska paczkowana.

Opinie

DODAJ OPINIĘ