Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Papryka ostra z Hiszpanii, przyprawa jednorodna Knorr (Knorr)

0 kupi ponownie
0 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (0)

O produkcie

Papryka ostra z Hiszpanii to przyprawa jednorodna wchodząca w skład serii „Gwarancja kraju pochodzenia” marki Knorr. Królestwem ostrej papryki jest Hiszpania – gorące słońce i przepuszczalne gleby sprawiają, że ma ona tam doskonałe warunki do wzrostu. Im pikantniejsze odmiany przyprawy, tym wyższych temperatur potrzebują w czasie kiełkowania. Dlatego właśnie papryka ostra z Hiszpanii cechuje się tak intensywnym smakiem i wyrazistym aromatem. Wzbogaci nie tylko potrawy tradycyjnej kuchni z Półwyspu Iberyjskiego, ale będzie też doskonałym dodatkiem do zup kremów, dań z fasoli czy pikantnych marynat.

Opinie