Nudle, Carbonara Nara
Zrobiłam to na kolację z Umino.
Umino chciał, bo lubi GULASZE Z MOLOSSY.
Zrobiłam.
Wszystko wyszło dobrze, jednakże makaron był tak naprawdę WŁOSAMI MAMUTA!
Nie polecam.
Zalety
W imię miłości i sprawiedliwości, jestem wojownikiem w żeglarskim mundurze. Zwą mnie „Czarodziejką z Księżyca”.
Wady
Są włosy
Nie ma
Są niezdrowe CUKINIE
0
0

Nudle, Carbonara Nara (Knorr)

0 kupi ponownie
15 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (15)

O produkcie

Skąd wzięła się nazwa carbonara? Na ten temat krążą legendy. Jedni twierdzą, że od osób rozwożących węgiel, inni, że od skruszonego czarnego pieprzu, którego dodaje się do tego dania. Jedno jest pewne: carbonara pochodzi z Włoch i jej podstawą jest makaron w śmietanowym sosie. Najczęściej dodaje się do niej czosnek, oliwę z oliwek i np. wędzony boczek. Nie musisz dociekać skąd wzięła się nazwa. Najważniejsze, że teraz, aby zjeść carbonarę nie musisz szukać włoskiej restauracji, ani wertować książki kucharskiej. Jej smak odnajdziesz w nowych nudlach. A głodowi powiedz: Nara!

Opinie

DODAJ OPINIĘ