Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Nudle, Carbonara Nara
Rozmaite możliwości zamknięte w niepozornej torebce? Oczywiście, że mówmy o Nudlach Knorr, które zaskakują coraz to nowymi gamami smaków i aromatów. Tym razem z Włoch przywędrowało do nas spaghetti carbonara z boczkiem i sycącą śmietaną. Przysłowiowe ?trzy minuty? wystarczą, aby makaronowe nitki zaczęły spływać nam po brodzie a oczy zaczęły same zamykać się przy tonie rozmarzonego i mrukliwego ?Pycha!?. Jak zawsze w przypadku Nudli Knorra, to świetne rozwiązanie dla podróżników, studentów, obozowiczów ale także dla gospodyń, które nie tylko zaczynają swoje kulinarne podboje, ale także dla tych, które pragną zakosztować gotowej propozycji aromatu słonecznej Italii, zamkniętego w doskonale wszystkim znanym, charakterystycznym, czerwonym opakowaniu, jak zwykle okraszonym zabawną parafrazą nazwy dania. A zatem ? arivederci Roma, carbonara-nara!
0
3

Nudle, Carbonara Nara (Knorr)

0 kupi ponownie
15 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (15)

O produkcie

Skąd wzięła się nazwa carbonara? Na ten temat krążą legendy. Jedni twierdzą, że od osób rozwożących węgiel, inni, że od skruszonego czarnego pieprzu, którego dodaje się do tego dania. Jedno jest pewne: carbonara pochodzi z Włoch i jej podstawą jest makaron w śmietanowym sosie. Najczęściej dodaje się do niej czosnek, oliwę z oliwek i np. wędzony boczek. Nie musisz dociekać skąd wzięła się nazwa. Najważniejsze, że teraz, aby zjeść carbonarę nie musisz szukać włoskiej restauracji, ani wertować książki kucharskiej. Jej smak odnajdziesz w nowych nudlach. A głodowi powiedz: Nara!

Opinie

DODAJ OPINIĘ