Przyprawa do masła czosnkowego Grzanki Złociste
Przyprawę do masła czosnkowego Grzanki Złociste KAMIS kupiłam skuszona nowością. Mój mąż uwielbia takie grzanki i tym razem, zamiast napakowanych chemią grzanek z marketów, postanowiłam zrobić te od Kamisa. Wymieszanie przyprawy z masłem jest dziecinnie proste. Posmarowanie bagietki tym bardziej. Grzanki piekłam w 180stC przez 10 minut. Efekt - na zdjęciach.
W smaku przyprawa jest czosnkowa, nieco ziołowa, ale wraz z masłem i pieczywem smakuje wybornie! Polecam zarówno na grilla, jak i do użytku domowego.
Zalety
szybkość przygotowania
cena
Wady
Zdjęcia użytkownika
20
2
AndziaK
kto chce spróbować? Palce lizać!
gość
Pysznisci
lusia1982
a ja mam dzisiaj napad żarłoczności, więc chętnie bym zjadła:)
AndziaK
zapraszam :) masła jeszcze zostało, choć zrobiłam z mniejszej ilości (3/4 kostki), bagietka też jest... :)
AndziaK
To będzie idealna przekąska na sobotni wieczór (mecz)... :)
lusia1982
bo jeszcze skorzystam z zaproszenia:P
AndziaK
damy radę :)
lusia1982
to jesteśmy umówione:D
lusia1982
i smakowite grzaneczki doczekały się strony głównej:) gratuluję:)
AndziaK
ooo jak miło! Dziękuję za wyróżnienie :)
ika85
Bardzo apetyczna fotka :)
aleks83
ale pysznie wyglądają:)
AgaRadom
pychota:)takie grzaneczki
evva
Mniam , mniam ::)
sandra
Przepyszne
AndziaK
ooo odkopałaś stare zdjęcie :)
Dzięki za miłe komentarze :)
sandra
Przepyszne.
cleogosia
Lubię takie powiązania,wygląda smakowicie :D
AndziaK
no to smacznego :)
sandra
Spoko :).

Przyprawa do masła czosnkowego Grzanki Złociste (Kamis)

0 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

 Przyprawa do Masła Czosnkowego Złociste Grzanki KAMIS to doskonała, ziołowo - koperkowa z wyraźną czosnkową nutą, mieszanka, dzięki której ten chrupiący i pyszny przysmak jest zawsze w zasięgu ręki. Skład mieszanki stanowi kompozycja czosnku, koperku, natki pietruszki, tymianku i pieprzu czarnego. Przyprawa jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. Przyprawę należy dodać do masła i zostawić na około 20 minut. Potem wystarczy posmarować grzanki z dwóch stron i upiec je na ruszcie, w piekarniku bądź na patelni na złoto z każdej strony. Chrupiące, złociste, aromatyczne i pyszne…takie są grzanki z masełkiem z dodatkiem przyprawy. Masełko czosnkowe można również podać jako dodatek do pieczonych ziemniaków, ryb lub mięs z grilla, posmarować tosty i upiec w tosterze.  Skład: czosnek* 58%, sól, koperek, natka pietruszki, tymianek, pieprz czarny. *składnik zawiera dwutlenek siarki.

Opinie

DODAJ OPINIĘ