Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Pieprz Cytrynowy
Pieprz cytrynowy Kamis moje nowe odkrycie w kuchni .Wyśmienita kompozycja pieprzu i cytryny . Cenię , ten pieprz za smak i wygląd - przyprawione nim potrawy zyskują nowy wygląd . Pieprz jest łagodniejszy od pieprzu tradycyjnego . Doprawiam nim różnego rodzaju sałatki , warzywa gotowane i surowe , ryby przed usmażeniem , mięsa pieczone , gotowane , smażone , sosy , jaja . Polecam
Zalety
Doskonały smak
Zapach
Wszechstronne zastosowanie
Dobra marka
Wady
brak
Zdjęcia użytkownika
9
5
Mariczka24
O jak ładnie :)
evva
Dziękuję Mariczka:)
Polla
Makrela... sałatka? Uwielbiam!!! Mogę wpaść na kanasie z sałatką ;)
majajula
a ja poproszę przepis na taką sałatkę
a pieprz cytrynowy używam daje super aromat
lusia1982
Monia - do wszelkiego rodzaju ryb dodajesz ten pieprz? Zarówno surowych jak i typu makrela wędzona? Ciekawa go jestem:)
majajula
Lusia ja nie tylko do ryb
nawet schab lubię nim poprószyć i zamarynować
a np. karp w wigilię teraz musowo z tym pieprzem
lusia1982
Muszę kupić mamie mojej do karpika:) Kiedyś miałam kupić taki pieprz z Prymatu, ale stwierdziłam, że będzie leżał bezużyteczny...
ellanar
bardzo lubię ten pieprz, jest świetny jako dodatek do ryb
gość
Ładnie podano:))

Pieprz Cytrynowy (Kamis)

0 kupi ponownie
6 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (6)

O produkcie

Pieprz Cytrynowy jest mieszanką starannie dobranych składników. Potrawy nim przyprawiane zyskują ostrość pieprzu i kwaskowy posmak cytryny. Ze względu na cytrynową „nutę” mieszanka ta jest znakomitą przyprawą do wszelkiego rodzaju ryb. Można nią przyprawiać ryby surowe (przed obróbką termiczną), jak i gotowe już do spożycia (usmażone, uduszone czy z grilla). Pieprz Cytrynowy jest również doskonałym dodatkiem do mięs smażonych (np. steków), pieczonych, z grilla oraz sosów typu dressing i winegret. Skład: sól, pieprz czarny, czosnek, cebula, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cukier, skórka cytrynowa, kurkuma.

Opinie

DODAJ OPINIĘ