Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Natka Pietruszki
Komu pietruszki, komu...
Zdjęcia użytkownika
3
0
mtteam
Oj... chyba produkcja pietruszki jak sądzę... Fajny pomysł...:)))
majajula
Myślałam że to liście na drzewie hehe
gamzurek5
hehe to tylko natucha pietrucha :P

Natka Pietruszki (Kamis)

0 kupi ponownie
1 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (1)

O produkcie

Przyprawę stanowią wysuszone liście pietruszki zwyczajnej, rośliny pochodzącej z rejonu Morza Śródziemnego. Obecnie jest uprawiana w Europie, obu Amerykach i Australii. Natka pietruszki jest bogata w sole mineralne i witaminy, głównie C i A. Zawiera też kwas foliowy, który ułatwia przyswajanie żelaza. Natka Pietruszki stosowana jest do zimnych i gorących sosów, surówek, sałatek warzywnych, potraw z jarzyn, serów i jaj. Służy do aromatyzowania zup, rosołu, dań mięsnych i rybnych oraz gotowanych i pieczonych ziemniaków. Dodawana jest najczęściej w końcowej fazie przygotowywania potrawy.

Opinie

DODAJ OPINIĘ