Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Chrupiący Przysmak z Dodatkiem Zbóż
Ciekawy pomysl na szybki, prosty posilek bez zbednego bałaganu w kuchni. Dotychczas panierujac np kawalki kurczaka musialam uzywac 3 talerze do samej panierki - teraz wystarczy jeden. Miesa własciwie nie trzeba juz przyprawiac, panierka zawsze jest chrupiaca, nie wchlania duzych ilosci tluszczu z patelni, nadaje sie rowniez do mies smazonych bez tluszczu np w piekarniku.
Zalety
smak
latwosc w uzyciu
Wady
0
0

Chrupiący Przysmak z Dodatkiem Zbóż (Kamis)

0 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

Specjalnie dobrana kompozycja przypraw wzbogacona ziarnami zbóż sprawi, że panierka nada potrawom wyjątkową chrupkość oraz smak i aromat. Urozmaici codzienny posiłek. Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie przyprawy jest proste i szybkie. Panierka możne być stosowana do wszystkich rodzajów mięsa i ryb.

Opinie

DODAJ OPINIĘ