Pierogi z mięsem Jawo to danie, które cieszy się dużą popularnością wśród smakoszy polskiej kuchni. Pierogi mają w środku mięsny farsz wieprzowo-wołowy z dodatkiem przysmażonej cebulki doprawiony aromatycznymi przyprawami i owinięty w pyszne ciasto.
Sekretem wspaniałego smaku pierogów Jawo są najwyższej jakości składniki, tradycyjna receptura oraz ręczne wykonanie.
Pierogi z mięsem można podawać w sposób tradycyjny - z delikatnie zeszkloną na maśle cebulą, lub w wersji nieco bardziej nowoczesnej - na przykład z sosem paprykowo-czosnkowym, czy zapiekanym serem. Pierogi z mięsem Jawo mają krótki i prosty skład, co bardzo istotne nie zawierają konserwantów. Ich przygotowanie jest niezwykle proste i szybkie - wystarczy gotować je ok. 12 minut. Po ugotowaniu pierogi są pulchne, sprężyste i niezwykle aromatyczne.
Cena za opakowanie 450 g: 7,70 zł
Gdzie można kupić: sklep internetowy kmdelikatesy.pl