Kluski śląskie z mięsem Jawo to produkt głęboko mrożony polecany wszystkim tym, którzy mają ochotę na tradycyjny, sycący polski obiad, ale nie mają czasu, aby przyrządzać go od podstaw.
Smak klusek śląskich z mięsem Jawo to smak domowej kuchni. Wewnątrz każdej kluseczki znajduje się pyszny, doskonale doprawiony farsz z najwyższej jakości mięsa wieprzowego i wołowego. Delikatne ciasto i aromatyczne nadzienie sprawiają, że po ugotowaniu wprost rozpływają się w ustach.
Przygotowanie klusek jest proste - wystarczy wrzucić je do wrzącej wody i od momentu wypłynięcia gotować około 8 minut. Można je podawać z podsmażoną cebulką i dowolną surówką, ale również w innych wariantach, np. z sosem musztardowym czy koperkowym będą smakowały wyśmienicie. Warto również pozwolić sobie na nieco więcej odwagi w kuchni np. podając podsmażone kluski śląskie w towarzystwie młodej lub zasmażanej kapusty kiszonej - efekt jest naprawdę wyśmienity!
Kluski śląskie z mięsem Jawo nie zawierają żadnych dodatkowych barwników i mają pyszny, domowy smak.
Cena za opakowanie 450 g: 6,50 zł
Gdzie można kupić: sklep internetowy kmdelikatesy.pl