Hummus z makrelą gotowaną na parze SuperFish firmy Graal ma kremową konsystencję i pyszny smak. Podstawą hummusu jest pasta z białej fasoli z dodatkiem makreli gotowanej na parze.
Makrela zawiera bardzo duże ilości kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6, które korzystnie wpłyną na pracę naszego mózgu i obniżą cholesterol. Fasola jest trzecim po soi i grochu źródłem białka, którego ma więcej niż mięso, jest również bogatym źródłem witamin z grupy B, a szczególnie witaminy B1, która działa przeciwdepresyjnie, poprawia pamięć i zdolność logicznego myślenia. Doskonale wpływa na układ odpornościowy i nerwowy.
Ryby na śniadanie to doskonały pomysł na udany początek dnia oraz porcję zdrowia, siły i dobrego humoru na cały dzień. Taki hummus jest mniej kaloryczny tradycyjny hummus z ciecierzycy
Cena za opakowanie 90 g: 2,90 zł