Żelatyna spożywcza
Żelatyny używam głównie do deserów.
Najczęściej do serników na zimno czy śmietanowców , gdy mam zamiar zrobić taki deser zawsze sięgam po żelatynę Gellwe.
Jest bardzo dobra , wystarczy rozpuścić w ciepłej wodzie i do dać do tego co akurat szykujemy.
Żelatyna absolutnie nie zmienia smaku dania , używając jej wcale nie trzeba dodawać więcej cukru .
Doskonała też do różnych mięsnych galaretek, czy zalew do ryb.
Sprawdza się również w przetworach owocowych.
Praktyczne zamykane opakowanie .
Zalety
łatwa w użyciu
wydajna
nie zmienia smaku potrawy
do dań słodkich i słonych
Wady
Zdjęcia użytkownika
5
2
mtteam
Są też pyszności noworoczne...:)
lilify
oby Nowy Rok był słodki .........
mtteam
Wejdź z uśmiechem w Nowy Rok, to i cały taki będzie...:)
Gosia92
Pysznie wygląda :)
evva
Przypomniały mi sie mi się sylwestra :)

Żelatyna spożywcza (Gellwe)

0 kupi ponownie
10 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (10)

O produkcie

Żelatyna spożywcza Gellwe do mięs, ryb, warzyw i deserów. Super klarowna.

Opinie

DODAJ OPINIĘ