Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Złote Paluszki rybne
Bardzo lubię te paluszki rybne. Są super sposobem na szybki obiad. Wystarczy je przysmażyć, ugotować ziemniaczki i gotowe. Ryby, jak wiadomo są zdrowe, trzeba je jeść przynajmniej raz na jakiś czas. Ja jakoś nie przepadam za tradycyjnymi filetami rybnymi w panierce, a te paluszki bardzo mi smakują. Jest to nieraz mój rybny obiad. Polecam, bo są naprawdę smaczne.
Zalety
smaczne
łatwe do przygotowania
Wady
0
0

Złote Paluszki rybne (Frosta)

0 kupi ponownie
15 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (15)

O produkcie

10 paluszków rybnych z soczystych filetów rybnych w chrupiącej panierce bez dodatku jaj, wytwarzane w 100 % z całego fileta, z zagwarantowanym brakiem ości. Można je przygotowywać na patelni, w piekarniku oraz we frytkownicy. Czas przygotowania około 10 minut.

Opinie

DODAJ OPINIĘ