Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Ryba z pieca z sosem włoskim
Rybka jest bardzo dobra. Jednak porcja jak na mój gust za mała i nie starcza na obiad dla dwóch osób.
Smak wyraźnie pomidorowo-paprykowy. Ten mały kawałek jest jednak mięciutki i jest co ważne bez ości. Można jeść spokojnie i nie spodziewać się niespodzianek.
Dla mnie tylko za dużo sosu, wolałabym poza tym aby był gęściejszy. Piecze się dosyć długo bo 40min. Zastosowałam się do przepisu na opakowaniu i wyszło dobrze ale oczekiwanie dłużyło się. Efekt końcowy smaczny i to najważniejsze.
Zalety
Dobry smak i zapach.
Wady
Za mały kawałek rybki w opakowaniu.
Za duża cena.
0
0

Ryba z pieca z sosem włoskim (Frosta)

0 kupi ponownie
6 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (6)

O produkcie

Ryba z pieca z sosem włoskim to idealna propozycja dla wielbicieli kuchni włoskiej. Łączy to co w tej kuchni najlepsze - rybę i warzywa. Delikatny filet rybny jest przykryty warstwą smakowitego sosu ze świeżych pomidorów, papryki i delikatnego sera mozarella. Ryba z pieca z sosem włoskim FRoSTY to gotowa propozycja na kolację lub obiad - można ją podawać z ryżem lub chlebem, lekką sałatką. A smaku i elegancji temu posiłkowi doda kieliszek dobrego wina

Opinie

DODAJ OPINIĘ