Paluszki meksykańskie
Jem te paluszki najczęściej na obiad, uwielbiam je. Są o wiele lepsze od zwykłych paluszków frosty: ponieważ mają przyprawy i są bardzo pikantne, a ja lubię ostre rzeczy. Mają chrupiącą, smaczną panierkę - panierki jest więcej niż ryby (dla mnie to dobrze). Ich wady: czasami są sflaczałe, albo zawierają kawałki czarnej, niesmacznej ryby w środku, no i przede wszystkim są za drogie.
Zalety
- pikantne
- bardzo smaczne
- dobre do obiadu jak ktoś nie lubi zwykłej ryby
Wady
- bardzo drogie
0
0

Paluszki meksykańskie (Frosta)

0 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

Paluszki meksykańskie produkujemy wyłącznie z najlepszych filetów rybnych. Ryby są filetowane i zamrażane na morzu, w ciągu 12 godzin od połowu, dzięki czemu po przyrządzeniu są nadal soczyste. Dzięki oryginalnej panierce z dodatkiem pikantnych przypraw i chipsów tortilla, Paluszki meksykańskie są przysmakiem pełnym temperamentu!  

Opinie

DODAJ OPINIĘ