Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.
Dziękujemy!
Redakcja mamotoja.pl
Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl
Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.
Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:
Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl
Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.
Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).
Kinder Czekolada to produkt stworzony specjalnie dla dzieci. Bogata w mleko z pyszną czekoladą. Zawiera dużo białka, wapnia i soli mineralnych - elementów ważnych dla rozwoju każdego dziecka. W opakowaniu Kinder Czekolady znajdują się pojedynczo pakowane paluszki mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym. Na rynku dostępne są opakowania 100 g oraz 50 g. Składniki: Mleczna czekolada 40% (cukier, pełne mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa; aromat), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz roślinny, masło odwodnione, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. sucha masa mleczna: 33%, sucha masa kakaowa: 13%