Twaróg aksamitny
Jeśli się zbliża czas świąt to ten twaróg jest wszędzie1 I dobrze bo moim skromnym zdaniem jest najlepszy do wypieków serników. Ma odpowiednią konsystencje, także nie za dużo wody ale nie jest suchy. Nie wymaga mielenia - co przyspiesza pieczenie. J atakze lubię go wykorzystywać do sernika na zimno, nie dodaje wiele cukru do niego tylko mnóstwo bakalii i zalewam galaretką. I tez pyszny!
Zalety
naturalny
doskonały do wypieków
Wady
0
0

Twaróg aksamitny (Dr Oetker)

0 kupi ponownie
4 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (4)

O produkcie

Dr. Oetker każdemu kojarzy się z pysznymi ciastami i deserami. Teraz najpopularniejsze polskie ciasto, sernik możesz upiec z Twarogu aksamitnego Dr. Oetkera. Twaróg aksamitny nie wymaga mielenia, natomiast ma jednolitą gładką konsystencję i lekko kwaskowy, twarogowy, naturalny smak. Twaróg aksamitny Dr. Oetkera jest wyprodukowany z najlepszej jakości mleka, w absolutnie naturalny sposób, bez dodatku substancji zagęszczających. Nie jest on także w żaden sposób konserwowany, ani poddawany obróbce termicznej mającej na celu przedłużenie jego terminu przydatności do spożycia. Teraz twaróg aksamitny Dr. Oetkera oferowany jest również w mniejszej porcji. Kubek 450g to doskonałe rozwiązanie nie tylko do wypieków dużego sernika, ale odpowiednia ilość do mniejszych wypieków, do naleśników, sernika na zimno i innych dań z twarogiem. Porcja doskonała na co dzień!

Opinie

DODAJ OPINIĘ