Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii
Pasta dzięki swej konsystencji świetnie sprawdza się do kremów do tortów, bitej śmietany, masy śmietanowej, lodów i innych deserów, ciasta na naleśniki i placuszki oraz do ciast. Dobrze rozprowadza się w gęstych masach. Ma naturalny skład, pięknie naturalnie pachnie. Ma długi termin ważności dlatego kupiłam ją do pieczenia świątecznych ciast ale chyba będę musiała dokupić bo zużyłam już ponad połowę.
Zalety
Skład
smak
zapach
Wady
Zdjęcia użytkownika
0
0

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii (Dr Oetker)

1 kupi ponownie
1 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (1)

O produkcie

Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach. Idealna również do polew, sosów, bitej śmietana, lodów czy naleśników. Dozowanie to ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g mąki. Zastosowanie: ciasta, desery, kremy, polewy, sosy, bita śmietana, lody, naleśniki.

Opinie

DODAJ OPINIĘ