Kopiec Kreta bezglutenowy
Z bezglutenowych ciast kopiec kreta smakuje nam najbardziej. Kiedy go odkryłam w sklepie aż podskoczyłam z radości. Przygotowywałam je już kilka razy a na zlotach rodzinki jest numerem jeden na stole. Od jakiegoś czasu to i inne ciasta bezglutenowe kupuję bezpośrednio w sklepie producenta, gdyż ze klepów stacjonarnych szybko znikają i nie zawsze są dostępne.
Zalety
Smak
duże ciasto
wszyscy je znają i lubią
Wady
nie wszędzie dostępne
0
0

Kopiec Kreta bezglutenowy (Dr Oetker)

2 kupi ponownie
2 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (2)

O produkcie

Ciasta i desery bezglutenowe Dr. Oetkera otrzymały licencję gwarantującą Klientom bezpieczeństwo ich spożycia. Wytwarzane są przy zachowaniu najwyższych standardów, zostały oznaczone powszechnie stosowanym symbolem przekreślonego kłosa. Produkcja bezglutenowa została całkowicie odseparowana, dedykowano do niej także oddzielny zespół przeszkolonych pracowników. Dodatkowo wydzielono nie tylko miejsce składowania surowców, ale także park maszynowy niezbędny przy ich produkcji. Przed rozpoczęciem procesu produkcji wykonywane są restrykcyjne badania laboratoryjne surowców, a następnie kontroli podlegają gotowe wyroby.

Opinie

DODAJ OPINIĘ