Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Góralka
nigdy nie robiłam karpatki gdyż jest to dosyć trudne ciasto, dlatego jak zobaczyłam że jest gotowiec to się skusiłam :)
ciasto wyśmienite, pięknie mi się udało, krem palce lizać :)
rodzinka wniebowzięta, musiałam gonić dzieciaki bo by zjadły pół ciasta jeszcze przed obiadem :)
Zalety
nietrudne
wyśmienite w smaku
ładnie wyrosło :)
Wady
Zdjęcia użytkownika
6
0
borienak
mmmmm od rana ślinka cieknie:)
gość
oj apetyczne :P
versatile
Niebezpiecznie apetyczne zdjęcie!
lusia1982
i jak tu być na diecie:/
moj_skarbek
A ja właśnie muffiny robię, z czekoladą i migdałami :D
nikollet85
uwielbiam muffinki :)

Góralka (Dr Oetker)

0 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

Góralka - tradycyjne polskie ciasto karpatkowe przełożone delikatnym kremem. Ciasto karpatkowe wg sprawdzonej receptury Dr. Oetkera zawsze wspaniale wyrasta. Delikatny krem, którym przekłada się karpatkowe blaty zachwyca kremową konsystencją i apetycznym aromatem. Wystarczy dodać tłuszcz, jaja i mleko, aby uzyskać niezwykle efektowne, ale przede wszystkim pyszne ciasto.

Opinie

DODAJ OPINIĘ