Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Feliciana Prosciutto e Spinaci, Pizza
Bardzo smakowała mi ta pizza. Kupiłam na spróbowanie, bo koledzy w pracy bardzo ją zachwalali. Pizza jest na cienkim cieście i ma bardzo ciekawie dobrane składniki. Po upieczeniu jest przepyszna. Polecam
Zalety
Smak
Cienkie ciasto
Wady
Nie ma jej w małych sklepach
0
0

Feliciana Prosciutto e Spinaci, Pizza (Dr Oetker)

3 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

Prosciutto e Spinaci to połączenie klasyka z bardziej innowacyjnym dodatkiem, czyli szynka ze szpinakiem. Smaku dodaje delikatnie kremowy sos czosnkowy i bogactwo ziół jak cząber, rozmaryn, bazylia, oregano. Polubią nawet Ci lękliwi wobec szpinaku.

Opinie

DODAJ OPINIĘ