Czarne Kakao Intense bez glutenu
Czarne kakao ma bardzo głęboki intensywny kolor. Przygotowałam z nim sernik zebrę i ciasto wyszło wspaniałe. Kakao mocno barwi masę/ciasto na ciemny kolor. Jest świetne do brownie, murzynka, ciast czekoladowych, eleganckich tortów z ciemnym biszkoptem lub ciemną masą i do ciemnej polewy. Mam masę pomysłów na wykorzystanie tego kakao do wypieków :) . Z pewnością będę z niego korzystała do ciast na specjalne okazje oraz do domowych wypieków na niedzielę :) .
Zalety
Kolor
smak
Wady
Zdjęcia użytkownika
0
0

Czarne Kakao Intense bez glutenu (Dr Oetker)

2 kupi ponownie
2 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (2)

O produkcie

Czarne kakao Intense ma unikalny, intensywny czarny kolor i charakterystyczną nutę smakową. Nadaje potrawom ciemną barwę, ale nie zawiera sztucznych barwników.

Jak używać: wymieszaj Czarne kakao Intense ze standardowym Ciemnym kakao, aby uzyskać wyjątkowo ciemną barwę i oryginalny smak. Doskonałe do ciast, kremów, polew, deserów, dekoracji i do picia.

Opinie

DODAJ OPINIĘ