Babeczki z płatkami czekolady [bez glutenu]
Przygotowanie babeczek razem z pieczeniem zajęło mi tylko pół godziny. W czasie pieczenia babeczki tak pachną, że w ciągu 5 minut zwabiłam wszystkich domowników do kuchni :) . Babeczki są pyszne i znikają błyskawicznie zanim dobrze ostygną. Myślę, że zagoszczą na stałe w moim domu. Polecam posmakować
Zalety
Smak
Łatwość przygotowania
Wady
Zdjęcia użytkownika
0
0

Babeczki z płatkami czekolady [bez glutenu] (Dr Oetker)

2 kupi ponownie
4 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (4)

O produkcie

Babeczki z płatkami czekolady bez glutenu od Dr. Oetkera to połączenie waniliowego ciasta z drobnymi płatkami czekolady. Ciasta i desery bezglutenowe Dr. Oetkera otrzymały licencję gwarantującą Klientom bezpieczeństwo ich spożycia. Wytwarzane są przy zachowaniu najwyższych standardów, zostały oznaczone powszechnie stosowanym symbolem przekreślonego kłosa. Produkcja bezglutenowa została całkowicie odseparowana, dedykowano do niej także oddzielny zespół przeszkolonych pracowników. Dodatkowo wydzielono nie tylko miejsce składowania surowców, ale także park maszynowy niezbędny przy ich produkcji. Przed rozpoczęciem procesu produkcji wykonywane są restrykcyjne badania laboratoryjne surowców, a następnie kontroli podlegają gotowe wyroby.

Opinie

DODAJ OPINIĘ