Cukier puder
Doskonały do wypieków i kremowych mas. Jest bardzo drobno zmielony. Ma poręczne opakowanie o pojemności pół kilograma - nie zdąży się więc zbrylić ale jakość tego opakowania jest kiepska - trudno się je otwiera i łatwo się targa. Produkt wart swojej ceny.
Zalety
drobno mielony
opakowanie 0,5 kg
cena
Wady
słaba jakość opakowania
Zdjęcia użytkownika
0
0

Cukier puder (Diamant)

0 kupi ponownie
9 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (9)

O produkcie

Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. To znakomity składnik do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany, mas serowych i makowych. Doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetny również na lukier i polewy, które są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor.

Opinie

DODAJ OPINIĘ