Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Duża Beza
beza+leśne owocki
Zdjęcia użytkownika
3
0
testerkacos
same pyszności na bangli :)
lilify
apetycznie , ślinka leci
MintElegance
co za pyszności:D

Duża Beza (Delecta)

0 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

Beza to pierwsze na rynku ciasto do samodzielnego wypieku. Lekka jak piórko, z zewnątrz krucha a w środku miękka o konsystencji delikatnej pianki – oto beza doskonała. Dodaj tylko wodę, wstaw do piekarnika i w godzinę otrzymasz gotowe ciasto. Delikatna i krucha beza znajduje wiele cukierniczych zastosowań. Jest rekomendowana do lekkich ciast z bitą śmietaną i owocami sezonowymi (truskawkami, malinami czy borówkami). Stanie się także doskonałą podstawą klasycznego Tortu Pavlovej.

Opinie

DODAJ OPINIĘ