Informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. serwis produkty.mamotoja.pl (Bangla) zostanie zamknięty. Jeśli chcesz zachować treści swoich recenzji lub ciekawych wątków prosimy o samodzielne skopiowanie ich przed tą datą. Po zamknięciu serwisu produkty.mamotoja.pl, wszystkie treści na nim opublikowane zostaną trwale usunięte i nie będą archiwizowane.

Dziękujemy!

Redakcja mamotoja.pl



Dodatkowo informujemy, że w dniu 13.06.2024 r. wejdą w życie zmiany w Regulaminie oraz w Serwisie mamotoja.pl

Zmiany wynikają z potrzeby dostosowania Regulaminu oraz Serwisu do aktualnie świadczonych usług, jak również do obowiązujących przepisów prawa.

Najważniejsze zmiany obejmują między innymi:

Informujemy, że jeśli z jakichś powodów nie akceptujesz treści nowego Regulaminu, masz możliwość wcześniejszego wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi prowadzenia Konta użytkownika. W tym celu skontaktuj się z nami pod adresem: redakcja@mamotoja.pl

Z nową treścią Regulaminu możesz zapoznać się tutaj.


Po zakończeniu świadczenia usług dane osobowe mogą być nadal przetwarzane, jednak wyłącznie, jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa np. przetwarzanie w celach statystycznych, rozliczeniowych lub w celu dochodzenia roszczeń. W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji tego typu celów, nie dłużej niż 6 lat po zakończeniu świadczenia usług (okres przedawnienia roszczeń).

Choco Muffinki czekoladowe z kremem (Delecta)

0 kupi ponownie
1 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (1)

O produkcie

Składniki: Do ciasta: 2 jaja 75 g margaryny 2 łyżki mleka Do kremu: 15 g margaryny (1 łyżeczka) 3-5 łyżek mleka Sposób przygotowania: Ciasto:     Rozpuścić i ostudzić margarynę. Wyłożyć na blachę z wyposażenia piekarnika 12 papierowych foremek.     Nagrzać piekarnik do temperatury 180°C.     W wysokim naczyniu wymieszać jaja z mlekiem i margaryną, wsypać zawartość torebki z ciastem, wymieszać łyżką do gładkiej konsystencji.     Gotową masę rozłożyć równo do 12 papierowych foremek (1-2 łyżeczki).     Natychmiast wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 12-15 minut (sprawdzić patyczkiem, czy babeczki są upieczone). Krem:     Do głębokiej miski wsypać zawartość torebki z kremem, dodać miękką margarynę i mleko o temperaturze pokojowej. Zmiksować do gładkiej konsystencji.     Udekorować wystudzone babeczki kremem.

Opinie

DODAJ OPINIĘ