Skrobia Kuzu BIO (Biofuturo)

0 kupi ponownie
0 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (0)

O produkcie

SKROBI KUZU Kuzu to roślina znana z właściwości leczniczych, która rośnie głównie w krajach azjatyckich. Od wieków, aż po dziś korzeń Kuzu jest powszechnie używany w Azji jako bogate źródło skrobi, żelaza, fosforu oraz wapnia produkt zawiera również dużo energii. Kuzu może z powodzeniem zastępować inne środki zagęszczające i wiążące, jak żelatyna lub skrobia ziemniaczana. SKROBIOWY ZAGĘSTNIK ZASTOSOWANIE: do zagęszczania zup, sosów, deserów, budyniów itp. PRODUKT ROLNICTWA EKOLOGICZNEGO OBJĘTY SYSTEMEM KONTROLI WE CERTYFIKACJA.:Soil Association nr P1474 KRAJ POCHODZENIA: Japonia PRODUKT EKOLOGICZNY Dystrybutor: Biofuturo Trade Sp. z o.o. Kraków

Opinie

DADA 8 - ubieranie niemowlaka