Skrobia kukurydziana BIO (Biofuturo)

0 kupi ponownie
0 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (0)

O produkcie

Skrobia kukurydziana. Naturalnie bezglutenowa skrobia kukurydziana ekologiczna wytwarzana jest z białych rdzeni kolb kukurydzy. W kuchni służy do żelowania płynów. Dodaje się ją do wypieków. Wyprodukowano w zakładzie w którym przetwarza się zboża zawierające gluten dlatego może zawierać jego śladowe ilości. Średnia wartość odżywcza w 100g: wart. energ.1470kJ/346kcal ; białko 0,43g ; węglowodany 85,9g ; tłuszcz 0,08g. Kraj pochodzenia: Austria PRODUKT EKOLOGICZNY   Dystrybutor: Biofuturo Trade Sp. z o.o. Certyfikacja: BioCert Małopolska Sp. z o.o.

Opinie

BLW - jedzenie w sam raz do rączki dziecka