Migdały BIO (Biofuturo)

0 kupi ponownie
0 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (0)

O produkcie

Migdały są źródłem wielu cennych pierwiastków i witamin. Z tego względu ich spożycie polecane jest osobom narażonym na częsty stres, mającym kłopot z pamięcią i koncentracją. Spożywanie migdałów, ze względu na zdolność obniżenia poziomu cholesterolu we krwi, chroni przed rozwojem miażdżycy, chorobą niedokrwienną i zawałem serca. Korzystnie wpływają również na wygląd włosów, skóry i paznokci, wzrok. Są polecane jako pożywna przekąska oraz jako dodatek do ciast, kremów, lodów, tortów i deserów. Wykorzystuje się je też do wyrobu marcepanu oraz do przyprawiania sosów, mięs i drobiu. Polecane w diecie wegetariańskiej wegańskiej. Kraj pochodzenia: Hiszpania PRODUKT EKOLOGICZNY 

Opinie

Pogromcy mitów: Czy w ciąży trzeba jeść za dwoje?