Łosoś norweski Premium, plastry
Rewelacyjny produkt. Z racji tego że i przy szczególnej okazji jak i bez uwielbiam jajka na twardo z majonezem zawinięte w łososia - muszę kupować takiego którego da się bez większych problemów zawinąć. Kupowałam już na próbę plastrów łososia z wielu firm, ale zawsze wracam do tych z firmy Almar. Łosoś jest aromatyczny i bardzo smaczny (niestety wbrew temu że inne ładnie wyglądają w opakowaniu rzadko towarzyszy temu smak). Po wyjęciu z opakowania naprawdę intensywnie pachnie. Plastry są starannie oddzielone od siebie papierowymi przekładkami, nie zdarzyło mi się abym miała problem z wyjęciem osobnego plastra ( a niestety to częste ). Nie ma najmniejszych obaw że tnąc plater na małe paski, aby owinąć jajko - rozpadnie się, jedynie czasami zdarzy się to przy końcu, ale to normalne.
Zalety
rewelacyjny smak
mocny aromat
dobrze zapakowane, starannie oddzielone plastry od siebie
Wady
dosyć drogi - ale wart swojej ceny
0
4

Łosoś norweski Premium, plastry (Almar)

1 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

ALMAR Premium łosoś norweski wędzony to ekskluzywna pozycja w kategorii produktów z łososia norweskiego. Produkowany jest on wyłącznie ze świeżego łososia klasy SUPERIOR. Łosoś ten trafia na linię produkcyjna w ciągu 3 dni od momentu odłowienia go w Norweskich fiordach. Tradycyjne metody wędzenia na zimno zgodnie, z którymi ryby spędzają kilkanaście godzin w komorach wędzarniczych opalanych unikalną mieszanką zrąbków z różnych gatunków drzew zapewniają niepowtarzalny smak i aromat naszych produktów.    Dodatkowo seria PREMIUM produkowana jest wyłącznie z wyselekcjonowanych plastrów wycinanych z najlepszej części płata, dzięki czemu mają one równy kształt i regularne, duże „słoje tłuszczowe”.    Jest to jedyny łosoś wędzony na rynku, którego poszczególne plastry przekładane są pergaminem zapobiegającym ich sklejaniu. Ma to na celu zachowanie tej unikalnej struktury plastrów łososia Premium również po wyjęciu go z opakowania.   Jakie cechy wyróżniają naszego Łososia? Produkowany wyłącznie z najlepszego surowca norweskiego klasy Superior. Duże regularne plastry - każdy przekładany pergaminem - łatwe oddzielanie, nakładanie. Delikatny, soczysty smak Naturalny kolor Obniżona zawartość soli. Bogate źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z grupy OMEGA 3. Pakowany próżniowo - gwarancja świeżości. Opakowanie łatwootwieralne Easy Open - wystarczy pociągnąć. Produkowany pod kontrolą systemu jakości HACCP - gwarancja jakości. Termin przydatności do spożycia: 28 dni w temperaturze przechowywania -1 ° C do +4 ° C lub 12 miesięcy w temperaturze przechowywania od -22 ° C do -30 ° C.

Opinie

DODAJ OPINIĘ