Łowicz, Koncentrat pomidorowy
Koncentrat pomidorowy Łowicz . Doskonały w smaku . Jest moim ulubieńcem do różnego rodzaju potraw , zup , pizzy i innych .Koncentrat Łowicz jest intensywny w smaku , ciemnoczerwony , ładnie pachnie , nadaje potrawom smak pomidorów . Jest bez konserwantów . Jak dla mnie rewelacyjny . Zaden inny koncentrat mu nie dorównuje.
Zalety
intensywny smak
ładna barwa
aromatyczny
najlepszy
A już myślałam że pizza wjechała na stół....:)
A już myślałam że pizza wjechała na stół....:)
haha, musisz się zadowolić pomodore ;)
No dobra to już lecę nie skosztowawszy pizzy...:(
HIHI CHYBA MARIOLKA JUZ POSZŁA JUTRO JA POCZĘSTUJĘ:)
szkoda, biedna będzie zimną jadła :(
podaj podaj sie przyda :)
OK . JUTRO PODAM A TAK PRZY OKAZJI TWÓJ PIESEK JAK SIĘ WABI ?
Hihi no cóż wybrała inną imprezę :)
moj piesek wabi sie Fafik nie wiem czemu ale tak wybralam do tej pory kocham :*
Fajny jest ,ja też mam pieska mojego pupilka Bruna :)
Ewus wstaw jego foty:) kocham psy :)
Nusinka, Fafik hehe fajne imię :D
sama wybieralam he he....
nusinka wstawiłam zdjęcia swojego pupila w albumie zapraszam...:0
No i zimna....ale że nie zeżarłyście wszystkiego to aż dziwne...heheh
Dziewczyny podaję przepis na pizzę
Ciasto: 3 szkl. maki , 1 szkl.wody , 2 dag.drożdzy ,pół.łyżeczki soli ,6 łyżek oleju .
Nałożenie: wędzony boczek lub szynka albo grzyby zależy co kto lubi ,2 duże cebule , 2 łyżki koncentratu pomidorowego , papryka , pomidory , ser żólty, pieprz, zioła prowansalskie , majeranek olej 3 łyżki .
Wykonanie : Mąkę , drożdże rozpuszczone w letniej olej i sól wyrobić i pozostawić , aby ciasto wyrosło . Potem ciasto zagnieść i rozwałkować wyłożyć na blachę , posmarować wierzch olejem i pokłuć widelcem . Ciasto wstawic na 10 min do piekarnika . Następnie wyjąć posmarować koncentratem i nałożyć przesmażoną cebulą z grzybami lub ułożyć plastry szynki , potem pomidory , papryke ser żółty starty na tarce i przyprawy na końcu skropić olejem . Piec 20 min .