Łowicz, Koncentrat pomidorowy
Koncentrat pomidorowy Łowicz . Doskonały w smaku . Jest moim ulubieńcem do różnego rodzaju potraw , zup , pizzy i innych .Koncentrat Łowicz jest intensywny w smaku , ciemnoczerwony , ładnie pachnie , nadaje potrawom smak pomidorów . Jest bez konserwantów . Jak dla mnie rewelacyjny . Zaden inny koncentrat mu nie dorównuje.
Zalety
intensywny smak
ładna barwa
aromatyczny
najlepszy
Wady
Zdjęcia użytkownika
25
2
mtteam
A już myślałam że pizza wjechała na stół....:)
mtteam
A już myślałam że pizza wjechała na stół....:)
gość
haha, musisz się zadowolić pomodore ;)
mtteam
No dobra to już lecę nie skosztowawszy pizzy...:(
gość
mniam!!!!!
nusinka
ale pychotka :)
evva
PRZEPIS PODAM NIEBAWEM
evva
HIHI CHYBA MARIOLKA JUZ POSZŁA JUTRO JA POCZĘSTUJĘ:)
gość
szkoda, biedna będzie zimną jadła :(
nusinka
podaj podaj sie przyda :)
evva
OK . JUTRO PODAM A TAK PRZY OKAZJI TWÓJ PIESEK JAK SIĘ WABI ?
evva
Hihi no cóż wybrała inną imprezę :)
nusinka
moj piesek wabi sie Fafik nie wiem czemu ale tak wybralam do tej pory kocham :*
evva
Fajny jest ,ja też mam pieska mojego pupilka Bruna :)
nusinka
Ewus wstaw jego foty:) kocham psy :)
evva
Wstawie jutro napewno
Mariczka24
Nusinka, Fafik hehe fajne imię :D
nusinka
sama wybieralam he he....
evva
nusinka wstawiłam zdjęcia swojego pupila w albumie zapraszam...:0
nusinka
ide Ewus luknac :)
evva
ok ok.:)
mtteam
No i zimna....ale że nie zeżarłyście wszystkiego to aż dziwne...heheh
evva
Hihi już jej nie ma :0
evva
Dziewczyny podaję przepis na pizzę
evva
Ciasto: 3 szkl. maki , 1 szkl.wody , 2 dag.drożdzy ,pół.łyżeczki soli ,6 łyżek oleju .
Nałożenie: wędzony boczek lub szynka albo grzyby zależy co kto lubi ,2 duże cebule , 2 łyżki koncentratu pomidorowego , papryka , pomidory , ser żólty, pieprz, zioła prowansalskie , majeranek olej 3 łyżki .
Wykonanie : Mąkę , drożdże rozpuszczone w letniej olej i sól wyrobić i pozostawić , aby ciasto wyrosło . Potem ciasto zagnieść i rozwałkować wyłożyć na blachę , posmarować wierzch olejem i pokłuć widelcem . Ciasto wstawic na 10 min do piekarnika . Następnie wyjąć posmarować koncentratem i nałożyć przesmażoną cebulą z grzybami lub ułożyć plastry szynki , potem pomidory , papryke ser żółty starty na tarce i przyprawy na końcu skropić olejem . Piec 20 min .

Łowicz, Koncentrat pomidorowy (Agros-Nova)

0 kupi ponownie
4 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (4)

O produkcie

Kuszą naturalnym smakiem dojrzałych pomidorów. Produkowane są ze świeżych pomidorów, co zapewnia im intensywny, głęboki aromat. 1 kg koncentratu Łowicz produkowany jest ze średnio ok. 6 kg świeżych, dojrzałych w słońcu pomidorów, które przekazują mu swój smak, aromat i intensywnie czerwony, naturalny kolor. Mają gęstą konsystencję, która idealnie sprawdza się podczas przygotowywania potraw. Są niezastąpioną bazą dla zupy pomidorowej. Idealnie sprawdzają się również jako najczęstszy składnik sosów do mięsa, gołąbków, parówek czy do spaghetti. Stanowią niezbędny dodatek do takich tradycyjnych potraw, jak bigos, leczo czy fasolka po bretońsku. Wielbiciele pomidorowych smaków nie wyobrażają sobie pizzy ani zapiekanki bez smakowitej warstwy pomidorowego sosu, a niektórzy z nich używają koncentratu nawet bezpośrednio do kanapek. Koncentrat pomidorowy Łowicz to produkt uznany przez konsumentki za uniwersalny. Prawie zawsze obecny jest w lodówce obok ketchupu, musztardy czy majonezu. Wypróbowany i sprawdzony koncentrat to dla każdej gospodyni produkt, który zawsze powinien być pod ręką.

Opinie

DODAJ OPINIĘ