Gotowe uszka z kapustą i grzybami Jawo są sprężyste, aromatyczne i smakują równie wspaniale jak prawdziwie udany, domowy wyrób. Są przyrządzone z najwyższą starannością ze składników doskonałej jakości według tradycyjnej receptury. Ich delikatne, mięciutkie ciasto oraz przepyszny, bogaty farsz z kapusty kiszonej i grzybów leśnych, doskonale doprawiony aromatycznymi przyprawami gwarantuje wyjątkowe doznania smakowe i sukces kulinarny zarówno w daniach świątecznych, jak i codziennych.
Uszka z kapustą i grzybami pysznie smakują z bulionem grzybowym lub czerwonym barszczem, a także w oryginalnych daniach takich jak wspomniane sałatki czy zapiekanki. Przygotowuje się je błyskawicznie – wystarczy wrzucić uszka do wrzątku na 12 minut – i gotowe! Podczas gotowania nie rozpadają się i nie tracą sprężystości.
Nie zawierają substancji konserwujących i sztucznych barwników.