Kluski śląskie z dziurką (Jawo)

0 kupi ponownie
1 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (1)

O produkcie

Kluski śląskie z dziurką firmy Jawo to doskonały pomysł na syte danie obiadowe, które można serwować na wiele różnych sposobów. Kluski rozpływają się w ustach, a ich smak przypomina tradycyjną kuchnię mam i babć. Są doskonałą alternatywą dla najczęściej goszczących na naszych talerzach ziemniaków i z powodzeniem mogą je zastąpić. Produkt przygotowany został według tradycyjnej receptury z najwyższej jakości składników. Kluski śląskie Jawo nie zawierają środków konserwujących oraz sztucznych barwników. Są niezwykle szybkie i proste w przygotowaniu - wystarczy wrzucać je pojedynczo na ok. 3 l wrzątku, a kiedy wypłyną gotować jeszcze ok. 7 minut. Kluski śląskie Jawo wybornie smakują z gulaszem, karczkiem w sosie własnym lub mięsną roladą. Można je serwować z różnymi sosami mięsnymi, serowymi lub warzywnymi albo samodzielnie ze skwarkami.

Opinie

DODAJ OPINIĘ