Mieszanka do wypieku chleba, różne rodzaje (Goldfruct)

0 kupi ponownie
0 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (0)

O produkcie

Cjleb podhalański: Skład: mąka pszenna typ 750 (85%), mąka żytnia typ 720, lecytyna (1,5%), sól. Chleb Podhalański to tradycyjny chleb pszenno-żytni. Dodatek lecytyny sprawia, że chleb posiada delikatny miękisz o charakterystycznym smaku i aromacie. Dodanie do ciasta łyżeczki masła lub zastąpienie wody mlekiem podkreśli zapach naszego chleba. Zamiast wody możemy również użyć maślanki lub kefiru. Uzyskamy przez to chleb o nieco odmiennym smaku i dłuższym okresie świeżości. Dodanie ugotowanego i rozgniecionego ziemniaka spowoduje, że nasz chleb dłużej zachowa świeżość oraz poprawi się jego struktura.

Opinie

Kiedy kształtuje się tożsamość seksualna dziecka?