Czarne Kakao Intense bez glutenu
To kakao jest naprawdę czarne jak noc :D Ma bardzo intensywny kolor, smak i aromat i wspaniale nadaje się do ciast i ciemnych polew. Wystarczy łyżeczka do biszkoptu by pięknie zabarwić ciasto na ciemny kolor. Dodatkowo kakao nie zawiera śladowych ilości glutenu, więc mogą go bezpiecznie stosować osoby z nietolerancją glutenu. Odkąd kupiłam to kakao upiekłam już kilka ciast z jego użyciem i jestem bardzo zadowolona z wyglądu i smaku ciast. Polecam
Zalety
Kolor
Zapach
Smak
Skład
Wady
Zdjęcia użytkownika
0
1

Czarne Kakao Intense bez glutenu (Dr Oetker)

2 kupi ponownie
2 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (2)

O produkcie

Czarne kakao Intense ma unikalny, intensywny czarny kolor i charakterystyczną nutę smakową. Nadaje potrawom ciemną barwę, ale nie zawiera sztucznych barwników.

Jak używać: wymieszaj Czarne kakao Intense ze standardowym Ciemnym kakao, aby uzyskać wyjątkowo ciemną barwę i oryginalny smak. Doskonałe do ciast, kremów, polew, deserów, dekoracji i do picia.

Opinie

DODAJ OPINIĘ