Babka czekoladowa bezglutenowa
Babkę robi się naprawdę szybko, dłużej czekałam na rozgrzanie się piekarnika niż zajęło mi przygotowanie ciasta :D . Babka jest pyszna i znika w błyskawicznym tempie :) . Bardzo nam smakowała i na pewno przygotuję ją jeszcze nie raz :D .
Zalety
Smak,
Łatwość i szybkość przygotowania
Wady
0
0

Babka czekoladowa bezglutenowa (Dr Oetker)

1 kupi ponownie
2 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (2)

O produkcie

Pyszne ciasto o urzekającym, wyrazistym czekoladowym smaku. Smak, któremu trudno się oprzeć - to prawdziwa rozkosz dla podniebienia. Ciasta i desery bezglutenowe Dr. Oetkera otrzymały licencję gwarantującą Klientom bezpieczeństwo ich spożycia. Wytwarzane są przy zachowaniu najwyższych standardów, zostały oznaczone powszechnie stosowanym symbolem przekreślonego kłosa. Produkcja bezglutenowa została całkowicie odseparowana, dedykowano do niej także oddzielny zespół przeszkolonych pracowników. Dodatkowo wydzielono nie tylko miejsce składowania surowców, ale także park maszynowy niezbędny przy ich produkcji. Przed rozpoczęciem procesu produkcji wykonywane są restrykcyjne badania laboratoryjne surowców, a następnie kontroli podlegają gotowe wyroby.

Opinie

DODAJ OPINIĘ