Duża Beza (Delecta)

0 kupi ponownie
5 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (5)

O produkcie

Beza to pierwsze na rynku ciasto do samodzielnego wypieku. Lekka jak piórko, z zewnątrz krucha a w środku miękka o konsystencji delikatnej pianki – oto beza doskonała. Dodaj tylko wodę, wstaw do piekarnika i w godzinę otrzymasz gotowe ciasto. Delikatna i krucha beza znajduje wiele cukierniczych zastosowań. Jest rekomendowana do lekkich ciast z bitą śmietaną i owocami sezonowymi (truskawkami, malinami czy borówkami). Stanie się także doskonałą podstawą klasycznego Tortu Pavlovej.

Ciasto w proszku z którego można zrobić dużą bezę. Kupiłam po raz pierwszy i już wiem, że będę często kupować bo mój syn uwielbia bezy. Teraz wykorzystałam tę dużą bezę jako jedną z warstw do torta robionego na... zobacz całą opinię

Opinie

DODAJ OPINIĘ